Resultaten voor portret retoucheren

foto retoucheren
herinnering op linnen korting
korting herinnering op linnen
herinneringenoplinnen
herinneringen op linnen korting
herinneringen op linnen actiecode
hd metal prints
herinnering op linnen 20 korting
portret retoucheren
Retoucheren portretten in vijf eenvoudige stappen Cursussen Zoom.nl.
Retoucheren portretten in vijf eenvoudige stappen. Redactie 1 juni 2014, 1038.: We hebben zelden volledige controle bij het fotograferen van portretten, maar we zijn meesters van onze afbeeldingen wanneer we ze in Aperture openen om te bewerken. In slechts vijf eenvoudige stappen kun je een middelmatig kiekje omtoveren tot een echt kunstwerk. Stap 1: Naar smaak bijsnijden. Bijna elk portret profiteert van bijsnijden.
TUT Snel en makkelijk huid retoucheren MHilariusTutorials. TUT Snel en makkelijk huid retoucheren MHilariusTutorials.
Filmpje: Alles over de kloonstempel. Grauwe foto opfrissen. Gewone foto naar silhouet. Tags: filmpje, photoshop, retoucheren, tutorial. Je foto verkleinen zonder Photoshop. 27 november 2013. Hoe kom je van de automatische stand af? 3 januari 2014. Portret bewerken in Lightroom.
Retoucheren in Photoshop CS6 De Fotograficus Jij bent mooi!
Originele foto Linn. Er zijn meerdere gereedschappen en methoden die je kunt gebruiken bij het retoucheren van fotos in Photoshop. In deze blog licht ik er een paar uit die ik vaak gebruik. Hiernaast zie je een portret van Linn, die ter ere van haar verjaardag bij mij in de studio kwam met haar vriendinnen om fotos te laten maken.
Glamourportret retoucheren met Photoshop Een Foto Bewerken.
Home Handleidingen Photoshop Glamourportret retoucheren met Photoshop. Glamourportret retoucheren met Photoshop. Geplaatst door: admin op: mei 11, 2013 In: Photoshop Geen Reacties. Retoucheren is allang het stadium voorbij van simpelweg bijwerken van kleurbalansen, stofjes verwijderen en digitaal toepassen van belichtingstechnieken die nog uit de donkere kamer stammen.
Huid retoucheren Photoshop Quick Tip Cursussen Zoom.nl.
In deze Photoshop Quick Tip laten we je zien hoe je op een simpele manier portretten kunt retoucheren, en dat zonder de textuur van de huid weg te gummen. Meer Quick Tip's' zien? Leer hier hoe je een sterke zwart-wit-omzetting maakt! We nemen dit krachtige portret van Inge Marije de Boer om het effect te demonstreren.
Photoshop: zachte huid met Frequency Separation Cursussen Zoom.nl.
je hebt alles zelf in de hand. FS bestaat al een paar jaar en ik heb het vaker op sites zien staan onder de noemer het" geheim van de professionele fotograaf" of zo" retoucheren de echte professionals. Leuk en aardig natuurlijk maar de laatste tijd zie je FS steeds meer opduiken en steeds meer mensen maken gebruik van deze techniek. En waarom het werd bestempeld als het geheim" der fotografen. ik weet het niet want FS heeft twee enorme pluspunten.: Het is gewoon een ontzettend goede techniek en. Het is ook nog eens eenvoudig om het te gebruiken. Ik werk er al een tijd mee en het is een vast onderdeel in mijn workflow. Hoe werkt het? De gedachte achter FS is dat je een gemaakte foto bv een portret opdeelt in 2 lagen.
Zachte huid in Photoshop Inspiratie Zoom.nl.
Het retourcheerpenseel, de kloonstempel en de normale brush kun je al een hoop mee doen. Maar met vervagen kun je wel degelijk een heel goed retoucheren. Mits je werkt volgens het frequency separation principe. Daarmee kun je de vlekkerige huid zachter maken.

Contacteer ons