Meer resultaten voor gewassen linnen gordijnen

foto retoucheren
herinnering op linnen korting
korting herinnering op linnen
herinneringenoplinnen
herinneringen op linnen korting
herinneringen op linnen actiecode
hd metal prints
herinnering op linnen 20 korting
gewassen linnen gordijnen
Linnen Gordijnen van Landelijk Linnen Stone Washed.
De term stonewashed verklapt waaraan de linnen gordijnen hun vintage look ontlenen. De gordijnstof wordt tijdens deze speciale behandeling gewassen in een trommel met stenen, waardoor het linnen soepel en zacht aanvoelt. Door het textiel extra te wassen, wordt het doek zogenoemd voor gekrompen.
Vind linnen gordijnen op Marktplaats.nl.
Nieuw mooie lichte kleur beige deels linnen en polyester vallen daarom mooi soepel gordijnen zijn zwaar breedte 280 cm railbreedte in 2 delen dus 2 x 140 cm hoogte 260 cm met dubbele plooien incl haakjes graag bieden alleen bij intresse!
Gordijn van gewassen linnen Lichtgrijs HM NL.
Een gordijn van gewassen linnen dat zwaar valt. Het gordijn heeft een brede tunnel bovenaan voor de gordijnroede. Eenvoudig in te korten met het meegeleverde snelzoomband. Eén gordijn per verpakking. Standaard levering binnen: 2-3 dagen. Gratis standaardverzending en gratis retourneren met HM Club.
Stoer Linnen 100% Europese kwaliteits Linnen.
WELKOM BIJ STOER LINNEN. In de webshop van Stoer Linnen vindt u een zorgvuldig samengestelde collectie linnen stoffen per meter, keuken en tafellinnen, bed en badlinnen, meubelstoffen en diverse linnen accessoires. Onze authentieke 100% linnen stoffen hebben een stoere uitstraling in rijke taupe, grijs, wit en natureltinten.
Linnen gordijnen verkrijgbaar in 12 kleuren Linnengordijnen.
100% linnen wordt nooit gewassen. Mocht u de linnen gordijnen willen reinigen dan raden wij u aan om de gordijnen middels dry cleaning dus zonder water te laten reinigen bij een stomerij. De stomerij zorgt ervoor de uw linnen gordijnen gereinigd worden zonder dat er een krimp ontstaat.
Vind linnen gordijnen 200 cm en meer in Huis en Inrichting op Marktplaats.nl.
Vanwege verbouwing heb ik vier sets in totaal 8 gordijnen te koop in verschillende maten. De gordijnen zijn van hoogwaardig linnen en waren ruim 3000 euro bij aankoop. Maten van de roedes: 160cm, 269cm en 196cm 2x lengte van de gordijnen is 262cm gordijnen zijn gewassen en hebben in een rookvrij huis.
By Mölle linnen gordijnen.
Op maat gemaakte linnen gordijnen met enkele plooi. Het soepele, gewassen linnen dat we gebruiken geeft deze linnen gordijnen een relaxte, natuurlijke uitstraling. Door ze een beetje oversized te nemen valt de stof mooi op de grond. En met een verduisterende voering blijft je slaapkamer lekker donker.

Contacteer ons